15.09.2009

Ofiste akşam kim evinde hangi filmi izlediyse sabah gelip o modda hareketler sergiliyorlar..Genelde vurdulu kırdılı filmler oluyor ama hadi porno izlerlerse !!!

Öldükten sonra yakılmak istiyorum ciddi ciddi hemde ! Yada ne bilim denize atsınlar beni ama toprağın altına koymasınlar lan..Börtü böcük yiyeceğine kayıp balık nemo yisin beni ne olmuş sanki :)

Oruç tutmak çok heyecan verici. Her an tetikteyim ya su içersem!Acayip adrenalin salgılıyor bünye tavsiye ederim :) De ben otuz gün boyunca sahurda bu kadar yemek yiyip yatsaydım 140 kilo olurdum ..

Geçenlerde asansörde gördüğüm bi bebeye aşık olmuştum üç günde geçti ..Anladım ki ilk görüşte aşk bana göre değil :)

Yasaklar neden bu kadar tatlı gelir insan oğluna? (yorumsuz)

11.09.2009

Alam ya her gün sabahın köründe herkescikler horul horul uyurken ben direksiyon sallıyorum..
Rampada süperim aracı geri kaçırmıyorum hatta ve hatta rampayı anarya tırmanabiliyorum , kavşaklarda artık araçlardan korkmuyorum , sinyalleri unutmuyorum , şimdiye kadar hiç stop ettirmedim.. Her şey iyi güzelde birde gaz pedalını fren sanmasam süper olacak :)
Meğer ne kadarda zormuş araba kullanmak.. Trafikte panik olan arkadaşlarımla dalga geçerdim de, bir daha mı tövbeee :) Zormuş lan ! Şimdi bir kolunu aşağı sarkıtmış koltuğa bağdaş kurarak araç süren şöförlere hayran kaldım.. Tır süren bayan gördüm ben ya ,
sürmeye çalıştığım kıç kadar arabadan utandım yemin ederim..Birde çok alakasız ama davetli olduğum iftar yemeğinde çorbama kolama ve kahveme sahip çıkamadım :) Konuşurken götürmüşler lan :)
Nokta bitti.

;;