25.06.2009

Demek ki neymiş spor yapmak için mahalle aralarındaki belediyemin koyduğu dandik kondisyon aletlerine güvenmeyecekmişsin..
Sabahın köründe karga bırak bokunu yemeyi gözünü bile açmamış senin sokaklarda ne işin var..Aa şaşkoloz kızım..
Çıt çıkmıyor etraftan fısıltıyla konuşuyoruz resmen, adımımı attığım ilk aletten gıyyy gırççç giye bi ses çıkmasın mı..Daha dakkasına meymenetsiz bi herif evinin balkonuna siper alıp bizi izlemeye başladı , buda yetmezmiş gibi üç tane sokak köpeği parka dalmaz mı allam sana geliyorum dedim sabah sabah bu nedir.. Tabi başlamadan sona eren spor maceramızı da bol kalorili bi sabah kahvaltısıyla noktalamış bulunmaktayım :)
Şu son birkaç yazıma batkımda hep şişkolik tombilik öyle şiştim böyle öküzüm bu ne lan! Söz sana bilok bundan sonra rejim diyet kilo göbek muhabbeti yapıpta içini baymayacağım..Valla bak :)


Eğer kim benim ilham perime tecavüz etmiş top olsun olsun emi :)
Hiç yazı yazmak gelmiyor lan içimden kuzenciğimde dürtmese yazmayacağım sittin sene.

Şeyi merak ediyorum son zamanlarda , bana koca bulmaya hevesli akraba çevremin beni karşı cinse nasıl tanıtıyorlar acaba ..Süper yemek yapar(yumurta bile kıramaz) ,ev işlerinde eline su dökemezler(hiç ütü deneyimi olmamış , çamaşır makinesini kullanma kılavuzuyla bile çalıştıramamış) ,boyu posu yerinde fiziği düzgün(hafif etine dolgun standardının birazcık üstündeki insan kişisinden azcık toplu) ,çok temiz kalpli(bildiğin salak yani) alışveriş nedir bilmez (o kadar tutumludur ki borç bi tarafından akar ), gezmez tozmaz (sokaklar ağladı bee), diyolardır sanırım…yalaaaannnn,iftiraa….kanmayın bunlara ey koca adayları.. yada. söylenenlere inanıp evlenmek isterseniz bu bünyeyle,vay memleketin haline ne diyim:D

18.06.2009


Memleket kokusu bambaşka bir şeymiş lan bilok..Memleket dediğinde işte böyle kokarmış..Ohh misss :)

Şu şehirler arası otobüslerdeki hostes hanımların hayırlı yolculuklar dileriz ile biten bir anonsları vardır ya , işte onun sonunda alkışlayasım geldi ..

Bi’de uzun yol yapmayı çok özlemişim..İnan o yolların sonunda özlenenlere kavuşmak olmasa hiç bitmesin istedim.. Hıı bide bu kadar yoldan bahsetmişken geçtiğim o sekiz tünelde emeği geçen güzel insana sesleniyorum buradan. Ellerine sağlık pek güzel olmuş çok güzel olmuş :)
Bursa ya yaklaşırken yol kenarında tarlanın birindeki küçük iş makinesini zürafa sandım yaa..Kendimi artık nerde sandıysam :)
Şimdi sana gezip gördüğüm yerleri uzun uzun anlatmak isterdim fakat hiç takatim kalmadı.Bursa ya gittim oradan büyüdüğüm yer Karacabey oradan doğduğum kent Bandırma son durak ise İstanbul..Aslında benimki pek tatil amaçlı çıkılan bir seyahat değildi akraba düğünü vesilesi ile ufak çapta bi tatil yapmış oldum , ki darısı dostlar başına..İyi geldi biraz moral depoladım monotonluktan kurtuldum o çok şikayet ettiğim işimi bile özlediğimi , İstanbul’un hiç bana göre bir şehir olmadığını , küçük kasabaların insanı olduğumu fark ettim.Bi’de İstanbul’ da kaybolmaya çalıştım beceremedim :)

Bir haftada yaptığım kilometrelerce yola istinaden sevgili annemim özlü bir sözü ile bitirmek istiyorum bu postumu;

“Gör dötüm yolları iç soğuk suları”

(foto:Karacabeyde herhangi bi ördekli göl işte)

4.06.2009


Evimden uzak şehirlerin sabahına uyanmayalı o kadar uzun zaman oldu ki kaç yıl olduğunu bile hatırlayamıyorum lan bilok..Şimdi heyecandan kaç gecedir uyku uyuyamıyorum :)
Memleketime gidiyorum sevgili bilokum (zıpzıp)
Ne?
Olmaz bebeyim sen burda anneannenle kalıp benim yokluğumu farkettirmeyeceksin..Aman ben sevinçten ne yazdığımı biliyormuyum :)

Kestane şekeride getircem sös ^^ Bi'de mihaliç peyniri Bi'de kemalpaşa tatlısı :)
(farkettiysen hep gırtlak) Kolay yapmadık biz bu dötü göbeği :)

Yatças kalkças yatças kalkças ben gitçem ;)

Hadi kal sağlıcakla sevgili lan bulokum..Belki yazarım belki yazamam bilemiyorum şu an ama buralar sana emanet sakın unutma..Arkadaşlarıma iyi davran , misafirleri bağrına bas , güneşte fazla dolanma , terli terli su içme :)

Hadi öptüm gözlerinden..

;;